4 Natuurkwaliteiten

Er zijn 4 natuurkwaliteiten in jou en alles om ons heen: Warm, Koud, Droog en Vocht.

Spreek de taal van de natuur, die wordt door iedereen verstaan. Zo zorgen we samen voor een gezonde wereld.

15 juni Open Dag

Uit het leven van Esther (docent vd opleiding)

“Esther wat moet ik nu doen met de statinen die mij zijn voorgeschreven toen ik laatst onwel werd in een winkel?.....

Lees meer

4 natuurkwaliteiten en schrijvers

Over 2 schrijvers met gemeenschappelijke interesses en o zo verschillende uitingen. 4 natuurkwaliteiten in het 'droge' schrijversvak.

Lees meer

Internationale Vrouwendag 8 maart 2019

Hé mooie, sterke vrouw!

Lees meer

Homeopathie voor acute situaties

Beste collega’s,

Het is al een tijde geleden dat we (Linda en Muriel) begonnen zijn met de voorbereidingen voor de module “Homeopathie voor de acute homeopathische behandeling”. Ondertussen hebben we de module van 5 dagen geaccrediteerd gekregen door NWP en wordt het nu als 5 dagen bijscholing aangeboden, met 3 accreditatiepunten per lesdag. Ook zal een officieel NWP certificaat uitgereikt worden na afloop. Hier zijn we heel enthousiast over en is het ook voor jullie interessant. We hebben tot nu toe bij CAM niet genoeg inschrijvingen, dus realistisch gezien kan het helaas niet bij CAM plaatsvinden dit jaar. Om de geïnteresseerde studenten en collega's niet teleur te stellen hebben we vervolgens bedacht deze module voor dit jaar dan in eigen beheer te doen. Dat betekent o.a. dat de lessen in omgeving Nijmegen zullen worden gegeven en de prijs wat lager zal zijn.

Lees verder

Lees meer

Het 4Natuurkwaliteiten Spel

Een spel om te weten wie je bent - wat je kwaliteiten zijn en wat je valkuilen. Om jezelf maar ook de andere en de wereld om je heen beter te leren begrijpen..

Lees meer

4 natuurkwaliteiten en de gezondheidszorg.

Vraag een cliënt: Wat is jou het dierbaarst? en hij reageert steevast met: Mijn gezondheid en die van mijn naasten. Dit is de essentie van ons vak! Wij staan voor gezondheidszorg en niet voor ziekenzorg.


Artikel NWP Magazine april 2018

Lees meer

Patiënt met reuma

Artikel orthofyto januari 2018. 

Casus: vrouw van 44 jaar met jarenlange gewrichtklachten en onlangs gediagnosticeerde reuma. Eeneiïge tweelingzus met reuma en al jarenlange medicatie... lees meer..

Lees meer

PLANTENGENEESKUNDE 2017 IS UIT!

Trots op mijn nieuwe uitgave van PLANTENGENEESKUNDE. Een boek van ruim 1700 gram, wauw! Het heeft even geduurd en wat zweetdruppeltjes en vakanties gekost maar daar is ie dan eindelijk.

Lees meer

4 natuurkwaliteiten en de seizoenen

Zomer 


De natuur laat zich zien in kleuren, geuren en allerlei vormen. De natuurkwaliteit Warm zorgt dat alles meer aan de oppervlakte komt en tot volle wasdom. Het wordt je zo heel duidelijk. Aan de bloemen kun je zien welke plant het is en het blad vertelt je het verhaal van de boom. De dieren en mensen trekken er op uit, laten de wereld van hen horen en bruisen van levenslust.Lees meer

Patiënt met trombocytopenie

 orthofyto juni 2017

Lees meer

Patiënt met de ziekte van Menière

orthofyto febr 2017

Lees meer


Helaas kan er nog niet direct gereageerd worden op onze blogs. Wil je toch graag reageren dan kan dat via het formulier op de contactpagina of via info@4natuurkwaliteiten.nl