4 Natuurkwaliteiten

Er zijn 4 natuurkwaliteiten in jou en alles om ons heen: Warm, Koud, Droog en Vocht.

Module "Homeopathie voor de acute homeopathische behandeling".                                                           
Speciaal voor studenten en afgestudeerde therapeuten van verschillende disciplines die willen leren hoe homeopathie trefzeker en zonder angst ingezet kan worden bij acute behandeling. Deze module zet je in de "doe, want je kunt het! stand" en is zeker niet te vergelijken met de eerste 2 jaar basisintroductie homeopathie die onze natuurgeneeskundige collega's tijdens hun opleiding hebben gehad. Het geeft je een goede tool in handen om meteen te kunnen reageren met goed en snel resultaat, bovendien zorgt "het trainen van goede symptomen zoeken" ervoor dat je een nog meer gedetailleerde, verfijnde manier van uitvragen leert waarbij je een completer, “to the point” beeld van je patiënt krijgt wat je behandeling zeker ten goede komt. Op deze manier heb je je kunde dus uitgebreid met een mooie, goed toepasbare methode en perfectioneer je je anamnese voor een optimaal resultaat, of je nu natuurgeneeskundig behandelt of kiest voor een acute homeopathische aanpak.
Locatie: is afhankelijk van het aantal deelnemers, in principe geven we de lessen in de praktijk van Muriel in Kranenburg (bij Nijmegen). Mochten er alsnog meer deelnemers inschrijven dan in de praktijk passen dan wijken we uit naar een andere locatie in de directe omgeving van Nijmegen. Zowel Kranenburg als Nijmegen omgeving zijn prima bereikbaar met openbaar vervoer
Adres:
Muriel Pelle-Calis/Linda von Bose
Nimwegerstrasse 59   
47559 Kranenburg (net over de grens in Duitsland)   
De kosten van de bijscholing: de complete module kost (5 dagen x 85euro) 425 euro. De kosten van boeken en studiemateriaal zijn minimaal, zie hieronder.
Wat betreft de boeken: het Repertorium(de Synthesis 7.0 van Frederik Schroyens ) kost 29 euro en is te bestellen bij Merlijn boekhandel (en onze natuurgeneeskundige collega's hebben deze misschien nog wel!), verder krijgen jullie van ons een map met werkmateriaal en informatie (werkschema's, beschrijvingen van middelen, repertorisatielijst en nog veel meer), ten slotte hebben we links voor jullie waar je gratis homeopathieboeken kunt downloaden, dat scheelt flink in de kosten. Dan kun je tijdens de lesdagen onze eigen boekenverzameling inkijken om te zien wat je zelf eventueel nog een keer aan zou willen schaffen. Merlijn boekhandel verkoopt bovendien ook testdozen met homeopathische geneesmiddelen, van EHBO doosje tot uitgebreide kit met 200 middelen, mocht je zelf homeopathisch willen gaan behandelen dan grijp je niet mis!
Data en tijden: in principe hebben we de vrije zaterdagen aangehouden waarop er dus geen les is op het CAM voor de 1ejaars studenten.
  • 1e lesdag: 16 maart van 9.45 tot 17.15
  • 2e lesdag: 20 april van 9.45 tot 17.15
  • 3e lesdag: 18 mei van 9.45 tot 17.15
  • 4e lesdag: 29 juni van 9.45 tot 17.15
  • 5e lesdag: datum wordt gepland in overleg met cursisten, 9.45 tot 17.15
Wat betreft de studiebelasting kunnen we kort zijn: sporadisch zullen we wat voorbereidingswerk opgeven maar we zullen veel praktisch werken tijdens de lessen, je kunt vervolgens thuis oefenen met wat je in de les geleerd hebt en als je dat wilt daar wat meer over lezen( we zullen jullie tips geven daarover), we gaan geen toetsen of tentamens of stoffige, saaie lessen geven. Dat is niet onze insteek, uit je hoofd leren is een trucje, wij willen jullie graag enthousiasme, vaardigheden en kunde meegeven en dat is vooral een kwestie van doen, dus lekker vlieguren maken !
Als je deel wil nemen, meld je dan zo snel mogelijk aan bij een van ons. Wees welkom, wij hebben er zin in! Zeg het ook voort, als je andere collega’s kent die eventueel geïnteresseerd zijn.
Contact:
Het emailadres van Linda is : info@vonbosehomeopathy.nl
De emailadressen van Muriel zijn : silverlininghomeopathy@gmail.nl of florentijntje@hotmail.nl
Mobiel Muriel: 06 24937574 Mobiel Linda: 06-52890202